En fortsättning..

Godkväll!

Ville bara titta in igen en sväng. Först och främst vill jag säga att det är kul att så många intresserar sig för mitt förra inlägg och intressant hur man kan bli upprörd. Egenligen tänkte jag inte skriva mer om just detta men eftersom det uppstår så många olika frågetecken så ville jag reda ut några saker här innan jag släpper ämnet.

1 . Alla mina samarbeten i sociala medier ser alltid olika ut och jag har valt att inte berätta vad min ersättning är. Är det ett samarbete så skriver jag alltid det överst så vet ni. Gissar att inte ni inte alltid berättar för alla vad era löner är osv..

2. Nej, jag har inte använt Restylane eller liknande på andra ställen på säkert 8 år. Jag provade men tyckte inte att det var min grej. Så vet ni det.

3. Jag tycker om alla produkter jag visar här. Samarbeten eller inte. Vill bara ge er mina bästa tips och trix här i livet och så vill jag sprida feel-good!

Nu ska jag sova så ses vi i morgon:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Vad jag har ingen frågat vad du får för ersättning utan synpunkten gällde att du fick det att låta som att du inte gjort upp om att samarbeta med dom för bådas vinning utan att du bara plötsligt fick lite rabatt utan att ni pratat om det.
  Du skrev säkert så för att öka trovärdigheten för kliniken men istället lät du väldigt orutinerad och som att du försökte dölja något.

  Ett tips är att inte ha taggarna utåt när du läser kommentarer utan istället vara tacksam att dina inlägg skapar reaktioner. Lycka till med botoxen!

  1. Valerie Aflalo

   För mig är det viktigast att det jag berättar om här är något som blev bra och jag vill på det sättet ge fler möjligheten att upptäcka detta som hjälp.
   För det hjälpte mig!
   Käkpressning är ett folkproblem och inte många vet att detta hjälper så om det är ett samarbete eller inte är kanske inte det som är viktigast här tänker jag:) Men jag förstår att det är det för dig. I bland tror jag att man läser in för mycket i vad som skrivs..Tänk på att jag skriver här varje dag. Ha nu en fin kväll