Måndagsinspo!

Hello mondaylovers!!

Eller kanske inte sååå lovely med måndag ändå, MEN om jag tänker att det är härligt så blir det det. I dag har jag en lång dag framför mig med möten på kontoret, Biancas skola är stängd idag så hon är med mig halva dagen på jobbet.

Bianca i full fart på mitt kontor!! Ha ha, inte världens bästa bild men, men…

Efter jobbet ska jag sen på mysig middag med mitt lilla gäng på en spakväll på Down town Camper. Mysigt!

Faktiskt så skrev min vän Nina Campioni en så härligt blogginlägg om oss häromdagen som jag tänker att ni nog vill läsa. Det handlar om att vara bland de ”äldre” i influenser världen. Här kan du läsa hennes inlägg som ju var klockrent och otroligt fint.

Jag har ju en stor passion för aftonväskor och tänkte att jag idag skulle ge er lite fina tips på de snyggaste just nu! Håll i er nu kör vi.

Först ut, denna lite mer originella från & Other Stories. Kul med ett annat handtag! Eller en lite enklare variant från Gina Tricot.

Alltid säkert med metallic till fest. Favoriten Chloé först ut, eller varför inte köra på den lite sportigare triangelväskan från Balenciaga.

Bästa med magväskan som är väl ändå att man har armarna fria! En clean svart från Sara Battiglia. Klassisk quiltad i sammet med tofs från Saint Laurent eller en snygg sandig ton från See by Chloé.

Ljusa färger med nitar. Gillar verkligen den här från Valentino, eller här en lite enklare variant. Denna vita från Christian Louboutin finns också i silver.

Så kul med små broderade påsar tycker jag. Den rosa kommer ifrån Ganni. Den svarta och blå/turkosa kommer båda ifrån Attico.

Så otroligt fin broderad kuvert väska i sammet från Sanayi 313.

Varumärket Valerie är nu i en process där vi ska ta fram flera olika produkter. Vore så fint att få lite input av er så här i start-up fasen. Vilken typ av väskor tycker ni att vi skulle satsa på? Är det något särskilt ni saknar ute på marknaden? Även annat utöver väskor.  Blir alltid så glad och inspirerad när jag får höra ifrån er!

Kram

Valerie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Önskar en snygg cross body väska med bredare axelband men som kan tas av och bli lite mer som en kuvertväska. Ska gå att gå ner mobil, läppstift, mindre plånbok och lite annat plock som vi kvinnor bär med oss…

 2. Jag skulle vilja ha en ny snygg väska i modell större, där jag får plats med dator och annat jag behöver till jobbet… Snygg business, men ändå inte tråkig 🙂

 3. Hej Valerie! Var har ni köpt metallnät gallern so du har bakom dig på vägen? Jag letar efter en EXAKT sån! Tacksam för svar!

  1. Valerie Aflalo

   Dom köpte vi i en vanlig bygghandel, det är armeringsnät faktiskt! Så bra att sätta upp inspiration på:)

   1. Tack för snabbt svar!

 4. Hej!
  Här kommer lite tankar:
  En vardagsväska i crossbody modell som är lite piffig och har ngt extra, ”valerie” känsla. I tex grått, beige, svart och kanske en säsongsfärg som vinröd till vintern och ljusblå till våren.
  Aftonväska med avtagbar kedja/rem.
  Diadem/håraccessoarer/scarfes med samma print som resten av kollektionen.
  Statementsmycken att matcha kollektionen med.
  Fler skomodeller.
  Kaftan att komplettera badkläderna med.

  Kram!