Att vara i nuet och faktiskt ta lite ledigt..

 Harmoni i ljusa jordnära färger..

 Köpte några fina saker på vintagemarknaden som jag blev såå nöjd med! Tog med den lilla vasen som jag håller i på bilden hem och den var lika fin här. Så kul när man kan hitta saker som betytt något för någon och som nu ska få flytta in till oss.. 

Det är så magiskt ljus här och utsikten är heeeelt galen!

 Sen var det ju Halloween när vi var borta, vi handlade lite utklädning och körde vår egna lilla fest!

  Nicolettas kjol och topp är dock från Valerie, haha så kul att hon fick till det där så snyggt.

  Sista dagen, poolen är övertäckt och vi räknar ner timmarna tills vi ska åka hem igen.

 Linnet är från Valerie och finns i hur många färger som helst! En riktig favorit att ha både så här men även under kavaj…

Hello cozy sunday!

Hoppas ni har det mysigt i det fina höstvädret. Här har vi sovit ut, ätit frukost och ska snart sätta i gång med dagen. Det blir trädgårdsarbete precis hela dagen och jag är så sugen på att få det höst fint där även om det är väldigt långt kvar innan man ser några resultat där. Men men, man måste ju ha några projekt!

Så var höstlovs veckan över och dagarna i solen slut. Måste ändå säga att vi haft ok väder, två riktiga sommardagar dagar fick vi i alla fall och en lite regn på det. Men som helhet är vi väldigt nöjda och glada vi har njutit av att äta massor av god mat, plockat avocados och bananer från träden ( fick med mig flera kilo avocados hem..hihi) och verkligen boostat med träning och feel good.

Jag har tagit lite ledigt härifrån också, har känt att jag velat ge all tid jag kunnat till min familj dessa få lediga dagar och det har varit så mysigt. Man kan inte ha båda, om jag jobbar så försummar jag mina barn och det vill jag inte. Därför så kommer det även lite mer mobilpics i stället för fina kamerabilder men så blev det lite mer avkopplande semester.

Ha nu en lovely söndag alla, dags att sätta fart här!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *