Boating

Livet den här sommaren alltså. Varma varma dagar och kvällar och väääärldens längsta sommar har vi fått! Som den finaste present av dom alla!! 4 långa härliga månader av högsommar och än är det inte slut.

I går var vi ute på årets obligatoriska båtutflykt med Johans pappa och fru. Varje år åker vi en sväng med barnen och badar och njuter av att se Stockholm från en annan sida. Det blir verkligen en helt ny stad från havet. Någon dag skulle det vara roligt att ha en båt så att man lite mer när som helst kan ge sig ut.

Livet är att bada med farfar i Karlbergskanalen!!!

Och sen stanna till i Pampas Marina för en liten dagens, prata om framtiden och njuta i solen!

I går firade vi dessutom lite. Jag fick nämligen klart ett sprillans nytt företag och jag är verkligen så stolt över mig själv att nu äga mitt alldeles egna aktiebolag. Så kul!

Hårt slit betalar sig och det finns inga genvägar än att jobba och hålla sig motiverad inför sina mål. Ingenting kommer gratis oavsett vad det gäller, ju äldre man blir förstår man verkligen det. Jag ser upp till människor som lyckats i livet, vad det än gäller och är aldrig avundsjuk på någon. Lika många människor som det finns, finns det också möjligheter.

  Blus-Valerie // Jeansshorts-HM // Örhängen och halsband-Syster P ( nya!) Solglasögon-Chloé

 

Lugnt och stilla hem igen.

Vi turades om att sitta i fören som vi alla tyckte var bästa platsen!!

 Efter en dag ute på sjön vart vi så himlans sugna på kräftor så vi svängde förbi affären för att köpa ett gäng svenska kräftor.

En perfekt avslutning på en perfekt dag!

Lovade ju er massor av bilder och tips från Skåne och dom kommer. Lovar. Dagarna blir lite som dom blir och det är inte alltid allt hinns med även om viljan gör det.

Ha nu en toppenfredag alla.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Väldigt snygg blus från Valerie ☀

 2. vita_margarita

  Grattis till företaget!
  …men ni vuxna borde föregå med gott exempel och bära flytväst!

 3. Så spännande! Vad är det för företag?

  1. Valerie Aflalo

   Mitt egna sociala medier företag:)