Hemma igen!

Så var vi hemma igen! Lovar titta in till er med massor av härlig Skåne och Danmark inspiration men det får bli i morgon. Vi kör slutspurt på sommarlov, barnen är hemma några dagar till och jag jobbar lite samtidigt det finns mao inte så mycket tid över! Fler än jag som kör lite jobb kombinerat med ledighet såhär innan allt kör igång igen?

Ses snart😘

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Men vilken härlig solsäng!! Perfekt för en skön tupplur eller lässtund…..var kan man få tag på den? Men viktigaste kommentaren är ändå att det är underbart att ni låter era barn få en så långt sommarlov som möjligt:) Guldstjärna på det! Mia

    1. Valerie Aflalo

      Tack snälla! Den är köpt från Tine K och Blackballon webshop:)