Att hitta sig själv igen!

Även om jag ju faktiskt är en person som gillar att ha mycket att göra så gillar jag även att vara ledig, slappa och göra så lite som möjligt.

Den här våren har nästan varit lite för fullbokad och trots att jag njutit av att ha många järn i elden så har i stället kroppen sagt ifrån nu på slutet innan semestern.

Migrän, magont och dubbla hjärtslag. Min kropp vet när jag behöver vila men nästan aldrig jag.

Mina svärföräldrar är ju här i Spanien med oss några dagar och i går kväll så pratade vi om just detta och hur vi ”dagens” kvinnor har så mycket mer att göra än när tex min bonus svärmor var ung. På gott och ont.

Den här semestern ska jag alltså försöka stänga av så mycket jag kan och vara mer ledig än jag brukar. Vissa dagar blir det mobilbilder (som idag )och vissa blir det fina redigerade med min kamera men som ju också är mest tidskrävande.

Jag jobbar ju vanligtvis en stund varje dag på semestern men kommer också att ta någon dag helt off.

Hittade en ny strand här igår som låg mellan några klippor. Man fick gå på klipporna för att komma till den men väl där var det superfint och mysigt.

Ahh, varva ner och ladda om. Att leka med barnen på stranden är som balsam för själen!

I dag åker vi till en annan strand som ska vara väldigt långgrund och härlig men först frukost på terrassen.

Ha en fin dag nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Njut av ledigheten och var rädd om dig!

 2. Håller med ovanstående! Passa på och var ledig, vi finns kvar. Mobilbilder kommer du så långt med, lovar 🙂 Kram!

 3. Kan jag råda någon med något jag själv varit dålig på så är det, – Försök att vara ledig. Jag har alltid jobbat mycket, tagit hand om allt och alla. Nu är barnen stora, jobbade ännu lite mer. Föräldrarna börjar bli äldre och för två år sedan tog jag helt slut. 46 år och kaputt. Inget jag önskar någon för det är lång väg tillbaka. Så va rädd om dig. Å så även alla ni andra kvinnor som tar på er lite för mycket av allt. Kram!

 4. Håller med ! Koppla av och ifrån så mycket du kan och ladda DINA batterier. Ta kroppens signaler på allvar medans tid är. Jag vet av egen erfarenhet!Mobilbilderna är
  jättefina och du måste inte
  skriva så ofta. Vi finns kvar
  ändå. Bara vara är svårt men nödvändigt ibland. Stor kram Mia

 5. Ja hur har denna stress uppstått? Är det vi kvinnor som hetsar varandra? Själv har jag valt att ”checka” ut från detta. Tävlar bara mot mig själv och det går alldeles utmärkt. Har valt bort ”vänner” som bara tog energi och som bara berättade om allt de gjort och skulle göra. Familjen och några få nära vänner räcker för mig. De älskar mig för den jag är.

 6. Bra att du ska göra det, eller superbra:) Viktigt att du lyssnar på kropp och knopp. Njut av din semester, vi läsare förstår definitivt att du inte bloggar på några dagar! Vi är också rädda om dig:) Vackra bilder, ljuset, havet och känslan du fångar. Kram