Vårt lilla paradis

Varje sommar åker vi en sväng hit, till Johans familjs fina lilla sommarhus en timmes bilresa från Malaga. Det är en liten sömnig stad som heter Almunecar och ett litet men helt underbart hus med stora glasfönster och världens utsikt över havet och den gamla byn.

Vi är här varje sommar och jag älskar att vi nu verkligen börjar känna oss som hemma. I går när vi var nere i saluhallen för att handla mat så vet jag precis vilken av handlare som har den bästa frukten och jag har med tiden lärt känna alla och försöker småprata lite. En liten detalj som jag uppskattar mycket när vi är här.

I går var vår första dag här, vi började med en storstädning och matshopping, Johans pappa med fru är här med oss några dagar och vi ska göra en make over av huset!

Ska bli så kul och jag hoppas att vi får göra om insidan så den blir riktigt fin!

Gissa om jag har många ideér:) Inget är gjort på många år och det behövs lite fix för att få det fint. Tänker mig modern spansk stil, keramik, vitt, trä, glas, osv..

Får se vad dom låter oss göra helt enkelt, haha!

I dag bär det alltså av till Malaga för att shopa möbler! Yeey!!

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Jättefina bilder! Helt underbart att ni kan åka ”hem” dit ner när ni vill. Får ni välja helt fritt med inredning? Vilken dröm:) Blir kul att se resultatet med tanke på er fantastiskt goda smak och känsla för det. En fråga ang era barn, är de osams ibland, tänker att åldersskillnaden gör att de sällan ”tar” varandras saker osv? Vore intressant att höra och hur ni isf brukar lösa det? NJUT av resan:)