HOLIDAY SHOPPING

-inlägget innehåller köplänkar-

En av mina favoritlooks från Tulum när vi var där i februari.  Finns ett fåtal kvar på rean, topp här och kjolen här!

Förut tyckte jag att man liksom sparade sig till semestern för att shoppa lite, men nu att man gärna shoppar lite inför? Eller hur tänker ni?

Här kommer i alla fall lite bra shopping tips till er som snart ska iväg! En hel del grejer är lite extra bra.. mao rea;)

När jag åker till Spanien tycker jag om att vara lite mer bohemiskt klädd än hemma när jag är lite mer stilren. Den här klänningen var ju så söt! Tycker att det passar att vara lite mer bohemisk här, men ändå inte för mycket ändå. Gillar den här!

Men denna lite mer användbar, älskar när man är uppklädd och samtidigt bekväm.

Några av favoriterna från ”Valerie”. Vår One top har verkligen varit så populär här till våren, verkligen kul tycker jag. Nu passar den rosa färgen helt perfekt när man förhoppningsvis har fått lite färg. Linnet med koraller, snäckor, rosor satte verkligen tonen för oss denna kollektion. Här i vårt bas linne. Finns även några baddräkter kvar i stl. L…

Så härligt med en stråhatt på semestern! Den första med snälla prislappen hittar du här. Den andra kommer ifrån Gucci, I say no more;)  Många som har dessa roliga hattar med text på också, härliga sommar vibbar på det!

Bästa tipset för oss med blont hår och slingor. För att mitt hår inte ska få den gula nyansen så använder jag alltid detta schampo och balsam från Antonio Axu.  Så håller det sig kallt och i precis den nyansen jag vill ha! Finns på Åhléns.

Gillar ju fortfarande den här ”instagram väskan” haha, från Cult Gaia. Annars har Ellos denna perfekta strandväska.

Supersnygga baddräkter från duktiga Love stories!  One shoulder finns här, den med snörning här, och den med dubbla volanger hittar du här.

Två väldigt solvänliga bikinis om man vill få så lite ränder som möjligt. Tycker det är perfekt när man kan ta bort banden när man solar men att den ändå sitter där den ska.  Båda från Oysho, svart med prickar finns här och den virkade vita hittar du här.

 

Älskar solglasögon! Har nog lite för många men tycker man verkligen kan variera sin look på det sättet. Först ut, bruna från Celine, jag gillar ju generellt stora solglasögonen men igen, mer solvänligt med lite mindre. Jag brukar faktiskt inte sola speciellt mycket nuförtiden, man får ju färg ändå. Älskar de här hjärtformade från Chloé.  Väldigt snygga glas på dessa från Prada. Avslutningsvis lite snällare mot plånboken, vita med oljeglas från Vans.

Sist men inte minst, de här fina flätade och snörade som du hittar här till. Eller de här coola som man bara kan glida in i direkt.

Nu ska jag äta en skål med frukt som jag köpte på marknaden idag, var på ett besök hos ”eko-tanten” idag och köpte halva affären! Fick bla med mig mörkröda söta hallon som jag tänkte mumsa på nu.

Ha en fin kväll så ses vi i morgon! I morgon blir den en shoppingrunda till Malaga, vi har en lite house make over på g nämligen.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *