Att vara mamma till en tweenie..

– I samarbete med Kidsbrandstore-

 Inte alltid man får komma in i hennes rum, men i går var hon på bra humör! Tycker att hon har fått det hur mysigt som helst här inne med mysig soffa och mjuka gardiner. Ska visa er mer sen, vart lite stökigt i ena delen med massor av kläder på golvet osv..ni fattar.

Favoritboken just nu, Gonattsagor för rebelltjejer! Favoritjeansen just nu, tighta vita. Favorittoppen just nu, grå, gärna kort alternativt knuten med metallic print!!

Både Gant och Calvin Klein står på min 12 åriga dotters önskelista. Bikinin är så snygg tycker jag och passar henne jättefint.

Vart av förklarliga skäl ingen bild på henne i den just igår men i sommar dyker den säkert upp. Hon var i alla fall väldigt fin i den! Den milkshake rosa tröjan med vitt print på kommer vara perfekt under hela sommaren och även i höst till jeans eller shorts.

 Inte mycket man får lova att säga till om när det gäller kläder nu för tiden men jag försöker trots det lirka in henne på mitt spår och låter henne få ha det hon vill i mesta möjliga mån. Tycker att dessa jeans är stencoola och även toppen till, Diesel är ju den ultimata lyxen för min lilla tweenie och detta fick hon i en för tidig födelsedagspresent! Måste säga att jag länge letat efter en så bra butik som Kidsbrandstore till min lite större tjej, när man vill ha något lite roligare. Butiken finns både online och fysiskt om man vi spana närmre i Stockholm, Göteborg och i Malmö. Nicoletta kunde nog köpt hur mycket som helst här inne om jag inte stoppat henne.

 Jag menar?!

Hur mycket får ni vara med och bestämma över era barns kläder? Sen Nicoletta fyllde 11 så har hennes stil ändrats massor. Från att vara lite mer barnslig så är det nu stora loggor, tighta jeans och magtröjor som gäller.

Tycker faktiskt att det är snyggt och känns bra att hon vill klä sig lite mer vuxet och älskar att hon blir äldre. Varje kväll så sitter jag på hennes sängkant och pratar om allt mellan himmel och jord och det är så härligt att höra hur hon tänker. Ibland är det lite jobbiga tankar som kommer när man ska sova och då är det skönt att prata av sig. Ofta gäller det skolan eller kompisar men ibland är det även större frågor som kommer.. Hon är ju i gränslandet mellan barn och vuxen ( mer åt barn ändå..) men så känner man ju sig större än man är ofta i den åldern minns man ju.

Förresten om nu är sugna på att shoppa riktigt snygga barnplagg så spana in Kidsbrandstore, jag har fixat 25% rabatt med koden Valerie25 online och i butiken på alla ordinarie priser. Så bra nu inför sommaren och allt! Men bara fram till den 10e juni så skynda fynda nu:).

Kram och ha en fin dag!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Brukar också sitta o prata på kvällen med min tweenie. Jobbigt ibland när det kommer till kompisar. Klart de måste lära sig lösa konflikter själva nu men det tar i mammahjärtat ibland.

  1. Valerie Aflalo

   Förstår precis vad du menar! Vissa perioder är allt bra sen är det något som spökar och taskigheter tyvärr..

 2. Känner absolut igen mig när det gäller kläderna…Min tolvåriga tjej vet precis vad hon vill ha. Tighta jeans, korta shorts, hoodies och t-shirts med coola tryck. Som tur är funkar HM och ZARA ff men det får gärna vara (helst, om hon får välja) Lewi’s också :-)).
  Så viktigt att ta sig tid att prata, det pågår så mycket runt omkring, stort som smått som de behöver prata om.
  Det som inte alltid är så kul är dessa humörsvängningar. Jag har lite svårt för dessa ibland (oftast…). Lite onödigt mycket bråk kan jag tycka men annars är det härligt att få följa med i utvecklingen!
  Kram!

  1. Valerie Aflalo

   Ja det kan bli tjafsigt och dålig stämning och det känns som att ingen lyssnar. Kanske om man tjatar tillräckligt mycket får man en fin stor tjej sen..:)