Min sommargarderob MQ Style!

-I samarbete med MQ-

 Sommaren kom redan i maj här i Stockholm! Detta fina set kommer från MQs sommarkollektion och jag har valt ut den ur deras sortiment. 

 Älskar att vi fått en hel extra sommarmånad på köpet…och en hel månad extra att få använda sommarplagg!! Hur lyxigt är väl inte det?

 Färg hör sommaren till! Här hittar ni kjolen och toppen.

Hello!

Sommargarderoben är min favoritgarderob och har nog egentligen alltid varit. Kanske är det för att det finns så mycket förväntningar på sommaren och allt kul man ska göra då. Semester, bröllop sena kvällar utomhus eller vad det nu än kan vara. Min sommargarderob är i alla fall stor och består av flera delar varav en är en sk semestergarderob och en är en vanlig sommargarderob. Semesterplaggen förvaras i en stor korg inne i garderoben och tas fram när man ska ut och resa. Det finns vissa plagg i min garderob som bara är till för det…

 Vitt har alltid varit en favorit på sommaren, speciellt i år! Jag älskar att ha vitt på mig, känns som en så positiv och fräsch färg och jag känner mig alltid finast i vitt!

Sen så har jag den största delen av min garderob som består av jobb och fest. Dessa båda flyter ihop för mig. Mitt jobb innebär ju rätt ofta fest så då måste jag i alla fall ha ett mellanting. En uppklädd vardag kan man säga! Det är nog ändå min favorit.

Topp och byxa även detta ur MQs sommarkollektion!

Vore så kul att få sälja även mina plagg på MQ, då hade ju alla ni som inte bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö fått chans att spana in live. Vi får se vad som händer i framtiden.

I och kolla på MQs site nu, där finns massor av härligt till vårens och sommarens alla tillfällen!

Ha en fin kväll nu!

Advertisement

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej i hettan!
  Måste bara fråga om kjolen samt toppen, blå nyans som du har på senaste instagram bilden! Så ljuvligt fint set, antar att det är din egen design, finns plaggen att köpa online samt vad heter modellerna!
  Tacksam/fin fortsättning på söndagen!
  Kram från ett varmt Göteborg/Kattis🌼

 2. Det hade jag sett fram emot att hitta dina kläder på MQ! Så fina blusar men gillar inte siden! Bättremed mer lättskött och billager material! 😀🙏

 3. Så fint, på din bubbel lunch hade du en så fin top till kjolen, var hittar jag det kollat efter toppen på din Webshop och hittar den inte där och kjolen verkar vara slut i storlek. Vilken str har du i ditt om jag hittar det någonstans. Har tdigare beställt samma str och det har varit perfekt. Ha en fin dag.

 4. Det vore ju helt fantastiskt att kunna köpa dina fina blusar, kjolar och klänningar på MQ har faktiskt saknat någon som säljer dina klädet här i Gävle (eller har jag missat någon affär?)
  Ha en underbar torsdag
  Kram Malin