En tisdag med fart!!

Hej kaosdag!!

Sitter med andan i halsen här och måste ta några djupa andetag innan jag börjar skriva…andas in…andas ut… SÅ.

Vilken dag alltså, den började helt fel och fortsatte sedan i samma riktning. Sov som en kratta i natt, barnen vill just nu ligga så nära som bara möjligt och även om det ju såklart är väldigt gosigt så sover man sämre då.

Hade sen ett tidigt möte inne i stan och hade då tänkt ta en Uber in för Johan skulle lämna småtjejerna på förskolan, men Uber körde fel väg ( igen!!!) och gjorde så att jag hamnade i mega långa köer..

Hoppade ur taxin vid Hornstull och  sprang ner i tunnelbanan. Taxin fick köra dottern till skolan, 400 kr för det. Så värt?! Eftersvettas på vägen och tänker att jag nu i alla fall fått dagens träningspass avklarat. In i möte. Trotsa regnet. Tillbaka till kontoret.  Sjuk personal. Nya planer. Vidare mot lunchmöte. Regn. Tillbaka till kontoret, plockade upp blommor på vägen som ska ut till kunder. Regn. Bara halva dagen har gått, hur ska detta sluta?;)

Nu ösa på kontoret och sen hämta barn på dagis. Haha, vissa dagar alltså.

Blir ett stort glas vi ikväll!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Fin blus!! Varifrån??

  Kram Camilla

  1. Valerie Aflalo

   Åh från min vårkollektion( Valerie) kram

 2. Hej Valerie! Du sminkar dig alltid så fint, kan du inte skriva om hur du går tillväga?

  Ha det fint!🌸

 3. Tekla Hebel

  Kämpa på Valerie 🙂 Hälsa alla från mig. Kram Tekla <3

 4. Tack för en trevlig blogg. Vore kul om du kunde göra en sminktutorial med favoritprodukter. Du sminkar dig alltid så fint.

  Hoppas dagen fick ett bra slut!