Hur gör ni?

 

 Hej på er,

Hur har ni det denna måndag? Ska inte tjata för mycket om det, men vad är det är för trist väder vi har??

Tycker alltid att så här efter sportlovet brukar det kännas liiite vårigt. Men men, det blir ju när det blir och inget man kan göra åt saken. Förutom en sak kanske, att börja med lite vårigare plagg då och trotsa kylan!!

Idag fick jag verkligen bloggtorka, får inte det så ofta men idag känns det som typ årets tråkigaste dag. Haha.

Men helt trist är det dock inte, för om en stund kommer min stora tjej till mig och då är det min tur att ha Nicoletta och det är ju hur mysigt som helst.

Har tänkt lite på hur det blir nu när hon börjar bli större, i sommar fyller hon ju 12 år och jag tänker att det kanske snart är dags att slopa varannan veckas livet. I alla fall om några år eller så.. Hur gör ni som har lite större barn varannan vecka. När slutar man med det eller fortsätter man mad det till barnen blir 18? Gissar att man bestämmer tillsammans med barnen men lite kul att höra hur ni gör.

Dagen outfit här inne på Valerie showroom består av, Sly skirt från vår första vårleverans ( Valerie )och svarta tröjan är en gammal från Designers Remix. Fint att styla ihop när det ännu inte är varmt nog för tunnare plagg:) Skor Celine.

Nu dags att prova igenom nästa höstkollektion inför produktion. har ett gäng med massor av plagg som ligger på vänt och som det ska göras ändringar på. Got to go!

Sen hem och hämta resten av ligan och kanske tända en brasa…brrr..

Ha en fin måndag nu vänner!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Hej, skulle inte du kunna välja ut ett av dina egna plagg som redan finns i någon kollektion och berätta om designprocessen, inspirationen, snittet/skärningen och materialvalet. Önskedrömmen vore ju om du kunde visa flera olika bilder på hur plagget kan stylas och göra det till en återkommande grej också. Det vore såå kul att få vet mer om dina tankar bakom plaggen!

  1. Valerie Aflalo

   Hej, vilken bra idé! Längesen jag gjorde det nu och stylingen var ett bra tips! Ska absolut göra det. Tack för tips och ha en fin kväll nu

 2. Anna Johansson

  Hej Valerie.
  Tack för en härlig blogg med mycket inspiration. Mina barn är nu 19 och 21 och jag blev själv med dem när de var 5 och 7 år. Vi hade varannan vecka fram tills de blev tonåringar och då kom de själva med förslaget om 14 dagar i taget. Dels för att de kände att de inte riktigt han landa på 1 vecka samt att de som tonåringar släpade hela garderoben och sminkbordet fram och tillbaka =). Så fram tills de flyttade hemifrån höll vi på så och min åsikt är att allt funkar bäst om barnen får bestäma vad som blir bäst för dem och att deras behov går först. Visst, jag längtade ju ihjäl mig under de 14 dagarna de var hos sin pappa men kunde vila lungt i att det var deras egna önskan.
  Mvh Anna

 3. Tessan med tre

  Mina stora (fyller tretton i september och elva i augusti) är hos mig varannan vecka och kommer fortsätta vara. Vi har pratat lite om tvåveckorsperioder men ingen av oss är redo för det 🙂 Det känns så länge. Jag tänker också att det blir ännu längre för vår yngsta som snart fyller fem och bor hos oss (mig och hennes pappa) på heltid. Två veckor för henne att inte träffa sina syskon blir väldigt länge. Sen reser både jag och mitt ex ganska mycket i jobbet och försöker göra det, de veckor vi inte har stora barnen. Och även då är det praktiskt med varannan vecka.

  1. Valerie Aflalo

   Jag förstår, tycker också att två veckor är länge för alla även syskonen. På sommaren har vi ibland 3 veckor men det är max för vad jag tycker funkar..
   Kram och kul att du tittar in här:)

 4. Lägg inte beslutet på barnet bara, att barnet får välja. Kan tycka till och ha åsikter men föräldrarna står för beslutet. Så viktigt att inte ge barnet dåligt samvete om den vill spendera mer tid med ena föräldern under några år. Efter 18 är en annan sak, då myndig.