Söndag & rätt prioriteringar

Hej söndag!

I dag njöt vi av den sista delen av vintern, vi närmar oss mitten av mars så vem vet hur länge snön ligger kvar. Det blev många skratt och en härlig dag med barnen, påfyllning av energi och ren härlig luft! Det finns många bra pulkabackar här i Enskede och den här ligger bara 5 min bort från vårt hus.

Känner att jag funderar väldigt mycket just nu, kan känna hur min hjärna går på fullvarv. Älskar när jag kommer in i mina funderingar, det brukar alltid komma något bra ur dom sen. Det handlar dels om jobbet men även om allt annat i livet. Det finns så mycket som jag vill göra som kräver kraft och mod, jag har ju redan byggt mitt varumärke i över tio år och vet inte om jag skulle vilja göra samma resa igen även om det varit hur kul som helst. Håller på att samla mig inför vad som komma skall och jobba fram idén som jag haft länge, kanske ska jag lansera den kanske inte. Vi får se..

Vi har ju uppnått några väldigt viktiga mål i bolaget ”Valerie”och känner starkt att vi nu är redo för steg 2 men när det sker vet jag inte. Allt hänger ihop. Jobbet, familjen, livet i det stora hela.

Det senaste året har jag gjort så mycket. Vi har äntligen flyttat in i vårt drömhus, renoverat klart och barnen börjar bli lite strörre, mao det finns inga spädbarn i familjen längre. Jag vill ju vara en närvarande förälder och ha tid för barnen och vara där för dom. Jag har insett att tiden dom är små är väldigt kort och jag vill ta tillvara på den så mycket jag bara kan samtidigt som jag brinner för mitt jobb och karriär.

Ett av mina mål inför nya året var att sätta prioriteringarna rätt, jobba smartare och mer effektivt och det har jag faktiskt lyckats med så här långt. Känner mig stark inombords och kan hantera livets alla utmaningar!! Inte alltid man känner så, självförtroendet har vacklat en del på sistone men jag vet att det bara är i mitt huvud och att det går över. Peppar mig själv så gott det går när det blir så. Har också insett att lycka är något du ger dig själv inget som bara kommer till en, att prata snällt till sig själv och vara nöjd.

Japp, alltid något att jobba på! Många olika funderingar i dag hahaha.

Om en stund kommer våra vänner över på en tidig spontanmiddag, älskar att sina ha sina vänner i området så man bara kan ses enkelt och opretentiöst. Easy like sunday!

 

  Bianca är så söt i sin mössa från ett av mina favoritmärken I dig Denim, overallen från Minirodini och gosiga Uggs! Min jacka kommer från Acne, skor från Crocs och mössa SSFW, vantar UGG, får många frågor om detta så jag skriver ut så får ni veta på en gång.

Ha en fin söndag nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Så klokt resonerat av dig Valerie. Jag blir, på riktigt, provocerad av den karriärshets som råder i vårt samhälle. Efter ha gått igenom det värsta trauma man kan gå igenom som förälder, ser jag nu vad som verkligen är viktigt i livet. Jag har inget jag behöver bevisa för någon mer, den ”duktiga flickan” jag var, hon gör helt andra prioriteringar idag…. Kram

  1. Valerie Aflalo

   Ja, jag har insett att allt har sin tid även om man gasar på under ett antal år så behöver man ha något år där allt lägger sig och hittar sin väg. Känns bra tycker jag! Viktigt att jag och alla runt mig mår bra utmed vägen också.
   Kram

 2. Mycket kloka tankar! Jag är själv inne i en liknande period där jag känner igen mig i mycket av det du skriver, tex att hjärnan snurrar på på högvarv och det är mycket tankar om vad jag vill göra, och var jag vill kunna lägga huvuddelen av min tid och energi (svar: på familjen ☺️). Som du skriver så gäller det att kunna jobba smartare och mer effektivt för att kunna finnas där för sina små, och för min del innebär det att bryta en del gamla mönster samt att våga mig in på några nya områden. Känns läskigt, men även spännande och det gäller att behålla tron på sig själv och att man ska klara det, så att det hela inte bara förblir en dröm utan blir verklighet. Så att man om 20 år inte tänker ”tänk om jag bara hade vågat…”. Önskar dig stort lycka till med jobbet, familjen och dina framtidsplaner! 💗
  Kram!

  1. Valerie Aflalo

   Tack för dina tankar! Det är med tiden man förstår vad man måste göra och jag håller med att det är bättre att ha följt sitt hjärta och gjort ett försök än att ånga något senare i livet. Jag har alltid skyndat långsamt och haft tron på att det är bäst och man vill stanna i branschen länge. Inga tomtebloss här hos mig inte;)
   Lycka till med det du gör och tack för att du tittar in här hos mig!

 3. Så sunt tänkt av dig. Finns ju inget viktigare i livet är relationen till våra närmaste (tycker jag) och kärlek. Ibland får man sig dessa viktiga ”eye-openers” och då bör man följa sin inre röst då. Kram