Lördagsmorgon!

Godmorgon lördagsgoingar!

Hoppas allt bra med er. Här har vi ganska nyligen vaknat. I dag fick vi sovmorgon till kl 8.30 och jag älskar att våra barn är sådana sjusovare precis som vi. Jag älskar att sova ut på morgonen men har inte kunnat göra det på 12 år pga av morgonpigga barn. Men, nu vänder det!

Har länge velat testa ett recept från boken Beauty Food av duktiga Maria Ahlgren men inte haft alla ingredienser hemma. Men, idag var det dags och det blev supergott! Här kan du ta del av receptet. Jag använde hasselnötsmjölk i stället för vegomjölk och det blev väldigt gott.

Vad ska ni göra idag? Här blir det en tur till stan och good old Vasaparken med lite skridskoåkning och sen så ska jag göra mina frasar. Lyxigt värre och riktigt lördagsmysigt. Ja, så är det ju mello final och peppen är maxa här hemma så kvällen vet vi vad den består av. Måste erkänna att även jag är pepp inför denna final.

Ha nu en toppen dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *