Jul outfits till mina tjejer

-INLÄGGET INNEHÅLLER KÖPLÄNKAR-

Hejhej!

Har precis landat på Arlanda och sitter i taxin på väg hem. Längtar efter min lilla familj och julen som närmar sig.

Det är inte långt kvar till julafton nu och vi längtar alla så mycket. Lite extra i år med nya huset och allt. Tänkte visa er vad jag har köpt för outfits till mina tjejer i år.  Väldigt kul att så enkelt kunna blicka tillbaka här i bloggen också!

2016 – i Skåne.

2015 – Leonies första jul <3 Bianca hade på sig en klänning från Livly.

2014

2013 – Blev lite sugen på långt hår igen nu när jag såg denna bild, hihi.

Ok här kommer alltså årets outfits:) Samtliga från How to Kiss a Frog! Jag tycker att det är SÅ gulligt att matcha ihop de små. Tror mig själv ha ett perfekt plagg från min egen kollektion som kan matcha till också.

NICOLETTAS KLÄNNING  //  LEONIES TOPP & KJOL //  BIANCAS KLÄNNING 

Alla tjejerna kommer ha vita strumpbyxor och svarta skor till.

Stor kram från mig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Så fina dina tjejer (är) kommer att vara💕
  Är en kill mamma o tänkte precis som du när jag fick välja…
  Så ofattbart att dessa 2 nu redan är 2 snygga ståtliga tonåringar😍…
  o som blir så glada när mamsen ff handlar snygga stilrena kläder, så till viss del får jag vara delaktig💕
  Önskar dej o de dina en fin o kärleksfull jul🌟

 2. Men åååå så fin du var i håret 2013!
  Passar verkligen dig. 🙂