Dagen efter kvällen före

Jacka- ( Ny!)2:nd Day // Jeans-Stella McCartney // Skor ( Nya!) –Rizzo // Tröja- Valerie // Svart väska-Chloé // Beige väska- Tod´s)

På språng till en mysig lunch inne på Tvätteriet med Ebba & Emilia för LG i min saffransgula nya dunjacka som sticker ut och piggar upp både mig och alla andra i min omgivning alla dessa grå dagar! Jag har fått så många komplimanger för della lilla dunis;)

Var alltså påväg för att spana in deras nya tvättmaskin som är en ”ång-tvättmaskin” där man kan ångtvätta sina kläder i stället för att tvätta vanligt. Smart.

 Fantastiskt god mat signerad Adam & Albin. Just den här söta desserten med ätbara blommor var verkligen en favorit men hela lunchen var verkligen sååå galet god!

Här får jag en liten introduktion av denna fantastiska produkt som jag verkligen behöver här i mitt showroom!! Dags att skriva upp på önskelistan.

Hej hopp alla vänner,

Här är vi lite trötta i mössan precis som det ska vara dagen efter maffigt julbord. Mmmm så gott det var med ett asiatiskt julbord också, fint att blanda in med den övriga mer traditionella julmaten och faktiskt ett fint litet tips, Eat, gå dit..hahah rimmade ju faktiskt!

Nu ska jag jobba en stund till sen ska jag hämta guldklimpar och åka hem för en lugn och skön kväll. Granen jag har beställt kommer och vi är så peppade på att få klä den.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Vilken smart tvättmaskin. Och wow, vilken underbar färg på jackan, förstår att du får många glada kommentarer om den. Ha en underbar dag. Kram Annika

 2. Åh snygga du! Kan du inte länka skorna från Rizzo?:) Såå snygga!

  1. Valerie Aflalo

   Fixat! 🙂 Dom är verkligen såå snygga och bra!

 3. Tack för en inspirerande blogg, älskar den <3 Jag undrar hur den gula dunkappan är i storlek? Vilken har du? Ha en fin jul, kramar Eva

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla! Jag har en 34 så den är stor i storleken:)