Middag med Valerie girls

Hej!

Ikväll ska vi iväg på årets julfest. I år ska vi testa julbordet på East- det blir spännande, säkert jättegott. Så nu håller vi på och fixar oss här och har det så trevligt men ville passa på att kika in till er en gång till!

Förra veckan var vi också iväg, men då bara med tjejerna från Valerie kontoret,  ikväll blir det alltså också butikspersonal och det andra företaget som vi sitter med. Kul! Hursomhelst, har ju inte visat er bilder från The Strand där vi då var! SÅ gott! Och vackert med alla lampor som droppade ned ifrån taket.

Smarriga förrätter så som sallad nicoise, skagentoast, chevre & rödbetssallad, kantarelltoast… Klassiker men gjorda med en liten twist. The Strand har en egen grönsaksodling uppe på deras takterrass och jobbar huvudsakligen eko – Stort gilla på det!

Mmm…

Min senaste anställda Johanna, så glad att ha fått med henne i vårt gäng. Johanna är en riktig digital stjärna och vår e-commerce manager.

Ah dessa lampor, svårt att fånga på bild! Måste upplevas live helt enkelt.

Ha en fin kväll nu!

Kram

V

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *