Frisyrer till bröllop

Hej!

Nu när vi då och då har lite brudbesök här i vårt showroom  är det så härligt att få lyssna på olika funderingar inför den stora dagen.  Så idag kommer det lite tips på hår/frisyrer! Beror också helt på vad man har för klänning och tema på fest, samt framförallt vad som passar  en, men alltid kul att inspirera sig lite.

Alla bilder kommer från pinterest som jag tycker är en väldigt bra inspirationskälla till lite allt möjligt faktiskt, även inredning.  Här ligger min pinterest om du vill kika lite på mina olika inspirationsmappar!

Utsläppt och lockat är ju lite av en vinnare enligt mig..  Som jag själv hade hihi. Inte alltför stylat/hårda lockar utan ska kännas lite bohemiskt. Jag dras ofta mot det bohemiska under sommaren, det är något väldigt härligt och fritt över det.

Fint också att få bak några slingor från ansiktet och sätta ett litet hårsmycke. Bilden i mitten verkar bara ha snott slingor runt ett halsband eller liknande. Väldigt fint.

Sienna, Cara och Reese… Vilka tjejer:)  Denna lite mer styrda locken är också så fin. Så fint när man fäster upp håret bakom ena örat och har ett extra fint örhänge där.

Vill man ha uppsatt så föredrar jag personligen den lite mer ruffsiga looken, gärna med någon slinga som hänger löst i ansiktet.

Slöja då? Jag säger Ja! såklart:)  Tycker det är så vackert, det räcker att ha den under ceremonin och sen kan man vara utan. Finns så många sätt att variera slöjan efter stil på klänning och själva känslan på festen.

Sen är det såklart oerhört individuellt vad man gillar, men lite tips från mig alltså. Tycker för övrigt att dessa funkar lite bra till andra tillfällen, förutom slöjan då!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *